Rugsėjo mėnesio produkto naujienos

2024-10-09

Tikimės, kad staiga sužvarbėję orai neišsklaidė darbingos nuotaikos. Kviečiame skaityti rugsėjo mėnesio produkto naujienas ir pasiruošti paskutiniam metų ketvirčiui kartu! 

Komunikacijos įrankio integracija savitarnos platformoje 

Reaguodami į klientų atsiliepimus ir poreikius, vis tobuliname savitarnos platformą. Nuo šiol su mumis susisiekti skubiais klausimais dar paprasčiau – integravome naują komunikacijos įrankį ne tik svetainėje, bet ir savitarnos platformoje!  

Prisijungę prie Mark Sign savitarnos platformos, spustelėkite „Pagalba gyvai“. Iššokančiame lange galite pradėti pokalbį su tuo metu aktyviu asistentu. 

Kada pagalba gyvai yra aktyvi?

Su mumis susisiekti galite darbo dienomis nuo 9 val. iki 17 val.  

Nedarbo valandomis galite palikti savo kontaktus ir kilusius klausimus vietoj susirašinėjimo lauko atsiradusioje formoje – su jumis susisieksime kiek įmanoma greičiau! 

Kur dar ieškoti atsakymų į kilusius klausimus?

Primename, kad atsakymus į didžiąją dalį kilusių klausimų galima rasti mūsų DUK puslapyje. Be to, susisiekti galima ir el. pašto adresu pagalba@markid.lt.

Vartotojo patirties (UX) gerinimas

Siekiame, kad Mark Sign vartotojų patirtis besinaudojant savitarnos platforma būtų kuo sklandesnė ir paprastesnė. 

Dėl šios priežasties savitarnos platformos lankytojai nuo šiol gali stebėti ne tik el. parašų, bet ir dokumentų tikrinimų krepšelį.

dokumentų tikrinimo krepšelis savitarnos platformoje
Kada atsinaujina kasmėnesinis el. parašų ir dokumentų tikrinimų krepšelis?

Mėnesinių parašų atnaujinimo data kiekvienam vartotojui yra skirtinga ir yra matoma Mark Sign savitarnos sistemoje: „Nustatymai ir mokėjimai“ —> „Planai ir mokėjimai“. 

Plano Startui naudotojams: 

Praėjus 30 kalendorinių dienų po vartotojo registracijos, parašų krepšelis yra atnaujinamas. Nemokamo plano Startui naudotojams parašai yra atnaujinami naktį. 

Planų Profesionalui ir Komandai naudotojams: 

Skirtingai nei plano Startui vartotojams, parašai atnaujinami kiekvienam individualiai pagal plano prenumeratos pradžios datą ir laiką, t .y. atsižvelgiama į konkretų paros laiką, kada buvo įsigytas planas. Nuo to momento skaičiuojamas 30-ties kalendorinių dienų laikotarpis ir yra atnaujinami abu krepšeliai. 

Svarbu! Nepriklausomai nuo to, kiek nemokamų el. parašų ar dokumentų tikrinimų yra išnaudota per mėnesį, atnaujinimas įvyksta. Likę plano parašai bei dokumentų tikrinimai nėra perkeliami į sekančio mėnesio krepšelį. 

Tiek pokyčių šį mėnesį. Turite pastebėjimų ar klausimų? Aptarkime jūsų įmonės poreikius kartu (info@marksign.lt).

Dalinkis:

Linkedin Facebook