Logistikos sektorius gali būti konkurencingas ir tuo pačiu – tvarus

Logistikos sektorius

1 metus

naudojasi „Mark Sign“ platforma

4 vadovai

pasirašinėja sutartis

Sprendimo paprastumas

ženkliai pagreitino sutarčių pasirašymo procesą

Apie įmonę

„HRX“ savo veikloje kelia vienintelį tikslą – būti greičiausia dalinių krovinių gabenimo sausuma paslaugas teikiančia įmone ir kartu kurti nepamirštamą paslaugos pojūtį savo klientams bei jų partneriams. 

Klientų aptarnavimas bei jų keliamų lūkesčių viršijamas mums yra visų svarbiausia. Profesionalios ir atsidavusios komandos dėka mes pasiekiame vieną aukščiausių klientų pasitenkinimo rodiklių rinkoje (mūsų NPS – 89,25 balo), 99,8% krovinių pristatome nesugadintus bei pasiekiame 98% pristatymo laiku rodiklį. Vertindami mūsų pastangas, klientai kalba, kad esame patys greičiausi ir kokybiškiausi dalinių krovinių vežėjai Suomijoje, Švedijoje, Estijoje, Latvijoje, Danijoje ir Lenkijoje, kadangi krovinius šiomis kryptimis pristatome per 24– 72 val. 

Vieta

Vilnius

Industrija

Logistikos sektorius

„Mark Sign“ paslaugos

Skaitmeninis sutarčių pasirašymas

Darbuotojų skaičius

92

Iššūkis

Teikdami aukštos kokybės transportavimo paslaugas, savo klientams įsipareigojame jų prekes per 24 valandas pristatyti tiksliai nustatytu laiku. Kad šį pažadą galėtume įvykdyti, kiekvieną dieną turime įveikti įvairias versle pasitaikančias kliūtis, trukdančias užtikrinti nepriekaištingą paslaugų kokybę, ir biurokratiniai procesai tikrai nėra paskutinėje vietoje.  

„HRX Lietuva“ direktorė Rasma Saulė 

„Esame įsidiegę analitikos įrankius, planuojame įdiegti daug inovatyvių sprendimų, tad procesų skaitmenizacija ir galimybė dokumentus pasirašyti elektroniniu parašu – natūralus šios veiksmų grandinės žingsnis.“

– Rasma Saulė, „HRX Lietuva“ direktorė

Sprendimas

Kadangi logistikos sektorius ilgą laiką buvo labai konservatyvus verslas, kuriame skaitmenizacija kelią skynėsi itin lėtai, dokumentų valdymas ir patogus archyvavimas iki šiol buvo gana nemenkas kliuvinys šio verslo procesų našumui

Paradoksas, kad ne konkurencinio pranašumo noras, bet COVID-19 pandemijos suvaržymai išugdė naujus įpročius ir privertė tiek verslą, tiek paprastus vartotojus išmokti naudotis efektyvesniais įrankiais, o kvalifikuotas elektroninis parašas yra vienas jų.  

Rezultatas

Dokumentų valdymo ir archyvavimo procesai tapo paprastesni ir efektyvesni, be to, sutaupome ne tik laiko juos tvarkydami, bet ir sumažinome kanceliarinius kaštus – nebereikia spausdinti nesibaigiančių dokumentų lapų ir siuntinėtis pirmyn-atgal per pašto kurjeriusGalų gale, tai naudinga ir mūsų klientams: jeigu anksčiau sutartis „pagulėdavo“ fizinėje kliento pašto dėžutėje, kol jis rasdavo laiko ją pasiimti, perskaityti ir vizuoti, dabar procesas yra daug paprastesnis – jam tereikia paspausti gautą aktyvią nuorodą ir dokumentą pasirašyti kvalifikuotu elektroniniu parašu. Visi būtini formalumai taip sutvarkomi daug greičiau.  

„Transportas pagal išmetamo CO2 kiekį ir šiltnamio efektą sukeliančių dujų kiekį užima antrą vietą po energetikos sektoriaus, o tai reiškia, kad jam tenka penktadalis viso pasaulyje išmetamo CO2 kiekio. Todėl ne tik kalbame apie dekarbonizaciją ir tvarumą, bet ir imamės būtinų veiksmų, kad šį mūsų industrijos rodiklį padėtume sumažinti. Esame įsidiegę analitikos įrankius, kurie padeda mažinti kuro sąnaudas, nuolat investuojame į naujas transporto priemones, rūpinamės vairuotojų edukacija ir šiuo metu statome naują logistikos centrą, kuriame planuojame įdiegti daug inovatyvių sprendimų, tad procesų skaitmenizacija ir galimybė dokumentus pasirašyti elektroniniu parašu – natūralus šios veiksmų grandinės žingsnis.“ – dalijasi Rasma Saulė.

Mark Sign privalumai

Patogumas

Patogu dalintis dokumentu su kolegomis, kai yra poreikis, kad dokumentą peržiūrėtų ir partvirtintų keli asmenys.

Mark Sign privalumai

Operatyvumas

Patvirtinimas, kad sutartį klientas pasirašė, atsiunčiamas realiu laiku.

Mark Sign privalumai

Funkcionalumas

Tuo pačiu metu galima turėti ir verslo, ir asmeninę paskyrą – jas galima tarpusavyje keisti pagal poreikį.

globalus parasas mark sign

Išbandyk el. parašo galimybes jau šiandien

Prisijunk prie tūkstančių Mark Sign naudotojų

3 parašai/mėn. nemokamai su Smart-ID, Mobile-ID, LT ID