IT sprendimų HORECA sektoriui tiekėja: verslo tempas skatina ieškoti inovatyvių sprendimų

IT sprendimai maitinimo, apgyvendinimo ir laisvalaikio sektoriams

Daugiau nei 2 metus

naudojasi „Mark Sign“ paslaugomis

53 darbuotojai

pasirašo dokumentus el. parašu

99 proc.

sutarčių pasirašoma tik elektroniniu parašu

Apie įmonę

Nuo 1999 m. veikianti „UCS Baltic“ Lietuvoje yra geriausiai žinoma kaip IT sprendimų tiekėja maitinimo, apgyvendinimo, sveikatingumo ir pramogų sektoriaus įmonėms, užtikrindama jų veiklai reikalingų specializuotų kompiuterin apskaitos ir valdymo sistemų diegimą bei priežiūrą. 

Šiuo metu „UCS Baltic“ turi itin platų aptarnavimo tinklą Lietuvoje ir 24 valandas per parą, 7 dienas per savaitę veikiančią serviso liniją. Tarp įmonės atstovaujamų sistemų – tokie žinomi vardai kaip „R-Keeper“, „ericsoft“, „GymGest“, „unTill“ ir kiti. Siūlomi sprendimai yra pritaikomi ne tik svetingumo, bet ir viešajam sektoriui – savivaldybėms, mokyklų valgykloms. 

Vieta

Lietuva

„Mark ID“ paslaugos

Dokumentų pasirašymas el. parašu, planas „Lankstus“

Industrija

Informacinės technologijos

Darbuotojų skaičius

53

Iššūkis

COVID-19 pandemija daugelį verslo sričių paskatino imtis spartesnės skaitmenizacijos – organizacijos ne tik pratinosi prie pakitusios realybės, kai įprastą darbo biure modelį staigiai pakeitė nuotolinis darbas, bet ir ieškojo kasdienę veiklą palengvinančių IT sprendimų. 

„Taupydami laiką ir siekdami sumažinti spausdinimo sąnaudas, po pandemijos pradėjome vis dažniau pasirašinėti įvairius dokumentus bei sutartis nuotoliniu būdu. Juo labiau, kad šį pokytį skatino ir pasikeitusi realybė – spausdinti dokumentus ir juos pasirašinėti ranka nebeatrodė patrauklu, kai vis daugiau partnerių ir klientų veiklą vykdė nuotoliu“, – pasakoja „UCS Baltic“ vadovas Juozas Paliulis. 

Pasak jo, kadangi dokumentų pasirašymas yra praktiškai kasdienis verslo poreikis, įmonei reikėjo patikimo ir patogaus sprendimo, kuriuo būtų nesudėtinga ir saugu naudotis. 

Juozas Paliulis

„Mūsų įmonei, veikiančiai IT srityje, kur išties naudojama daug elektronikos, tvarumas yra itin aktualus. Tad kiekvienas verslo skaitmenizacijos žingsnelis mūsų organizacijai yra svarbus, siekiant prisidėti prie pasaulinės tvarumo iniciatyvos.“

– Juozas Paliulis, „UCS Baltic“ direktorius

Sprendimas

Ieškodama dokumentų pasirašymo sprendimo, kuris atlieptų įmonės poreikius, „UCS Baltic“ įvertino visus šiuo metu rinkoje siūlomus įrankius. „Mark Sign kuriamos el. pasirašymo paslaugos pasirodė tinkamiausiu variantu. 

Rezultatas

Sutarčių pasirašymas el. būdu sumažino ne tik spausdinimo ir siuntimo registruotu paštu kaštus, bet ir padėjo taupyti laiką bei kelionių, kurių taip pat prireikdavo vykstant į susitikimus vien dėl sutarčių pasirašymo, sąnaudas. 

„Džiaugiamės, kad mūsų klientai taip pat eina skaitmenizacijos keliu ir naudojasi „Smart-ID“, ko pilnai pakanka sutarčių pasirašymui naudojantis „Mark Sign“ paslaugų platforma. Be to, dažnai dalyvaujame viešuosiuose pirkimuose, kur dauguma dokumentų pasirašoma ADoc formatu, kurį taip pat palaiko ši el. pasirašymo platforma“, – dalinasi J. Paliulis. 

„Mark Sign“ platforma taip pat pasitarnauja ir „UCS Baltic“ vidiniams poreikiams – darbuotojų atostogų prašymų patvirtinimui nuotoliniu būdu. Tai ypač aktualu personalo specialistams, nes įmonė turi kelis skyrius skirtinguose šalies miestuose, tad darbuotojams nebereikia pasirašytų prašymų siųsti registruotu paštu Vilniuje įsikūrusiai administracijai. 

Lankstumas

Su „Mark Sign“ galima pasirašyti įvairių formatų dokumentus.

kvadratas ikonėlė

Prieinamumas

Dokumentų pasirašymui pakanka turėti „Smart-ID“.

rodyklė ikonėlė

Patogumas

Pasirašytus dokumentus „Mark Sign“ platformoje galima rūšiuoti pagal kategorijas.

globalus parasas mark sign

Išbandyk el. parašo galimybes jau šiandien

Prisijunk prie tūkstančių Mark Sign naudotojų

3 parašai/mėn. nemokamai su Smart-ID, Mobile-ID, LT ID