Grūdininkystės sektoriaus lyderė: el. parašas paspartina verslo procesus

Grūdininkystė

3 metus

naudojasi „Mark Sign“ paslaugomis

11 darbuotojų

naudojasi el. pasirašymo paslauga

90 proc.

sumažėjusios spausdinimo sąnaudos

Apie įmonę

Jau dešimtmetį Lietuvoje veikianti įmonė „Baltijos javai“ specializuojasi miežių auginimo, logistikos ir prekybos srityse, kurdama pridėtinę vertę visai Baltijos regiono grūdų rinkai. Įmonė užtikrina miežių pasiūlą pirkėjams už konkurencingą kainą, plečia auginamų miežių plotus ir jų realizavimo rinkas. 

„Baltijos javai“ ne tik užsiima salyklinių ir pašarinių miežių pirkimais, kokybės tyrimais, bet ir vykdo edukacinę veiklą – konsultuoja augintojus bei pirkėjus, organizuoja teorinius seminarus ir mokymus. 

Vieta

Lietuva

„Mark ID“ paslaugos

Dokumentų pasirašymas el. parašu.

Industrija

Grūdininkystė

Darbuotojų skaičius

11

Iššūkis

Naujos technologijos persismelkia į visas gyvenimo sritis grūdininkystė taip pat nėra išimtis. Javų būklei įvertinti ūkininkai vis dažniau pasitelkia dronus, renkasi pažangią, aplinką tausojančią techniką, išmanių sprendimų dėka tiksliau apskaičiuoja dirvožemio kokybę, trūkstamų mineralų kiekį ir kitus parametrus. 

Praktiškai kiekvieną dieną naujas sutartis su miežių augintojais ir pirkėjais pasirašanti „Baltijos javai“ prieš kelerius metus taip pat ieškojo sprendimo, kaip sumažinti popierinių sutarčių naštą ir įtraukti partnerius į patogesnį bendradarbiavimą. 

„Dokumentų pasirašymas el. parašu yra itin patogus ir verslo procesus paspartinantis sprendimas. Ką jau kalbėti apie kitus skaitmenizacijos privalumus – mažiau spausdinama ir administruojama popierinių sutarčių.“

– Audrius Strabulis, „Baltijos javai“ direktorius

Sprendimas

Pasak „Baltijos javai“ vadovo, nors rinkoje yra gana platus el. parašo paslaugų teikėjų pasirinkimas, ne visi sprendimai atitiko įmonės lūkesčius. 

„Norėjome, kad el. parašo platforma būtų ne tik saugi ir patikima, bet ir patogi bei aiški naudoti. Išbandėme „Mark Sign“ siūlomą sprendimą ir gana greitai priėmėme sprendimą, kad tai yra tai, ko ieškojome. Juo labiau, kad mus tenkino ir lanksti kainodara, sprendimo kūrėjų dėmesys klientams“, – sako A. Strabulis. 

Rezultatas

Šiuo metu „Baltijos javai“ praktiškai kasdien pasirašo naujas sutartis su miežių augintojais ir pirkėjais. Sutarčių skaitmenizacija padėjo sumažinti spausdinimo išlaidas, pagreitino bendradarbiavimo procesus. 

Lankstumas

„Mark Sign“ platformoje galima pasirašyti įvairaus tipo dokumentus ir pasirinkti el. parašo vietą dokumente.

Saugumas

El. pasirašymo sprendimas užtikrina vartotojų identifikaciją, duomenų apsaugą bei konfidencialumą.

Mark Sign privalumai

Patogumas

„Mark Sign“ platforma itin lengva naudotis, visos pasirašytos sutartys yra vienoje vietoje.

globalus parasas mark sign

Išbandyk el. parašo galimybes jau šiandien

Prisijunk prie tūkstančių Mark Sign naudotojų

3 parašai/mėn. nemokamai su Smart-ID, Mobile-ID, LT ID